Nieuw! Oatgurt: lekker en gezond plantaardig alternatief voor yoghurt!

plantaardige yoghurt oatly

Ben je op zoek naar een lekker en gezond alternatief voor yoghurt? Dan is de nieuwe Oatgurt van Oatly iets voor jou! Deze plantaardige yoghurt is gemaakt van haver en bevat miljoenen levende bacteriën, vitaminen en mineralen die goed zijn voor je darmflora.

Waarom kiezen voor Oatgurt?

  • Plantaardig en lekker: Oatgurt is 100% plantaardig en gemaakt van haver, wat een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan dierlijke yoghurt. De Oatgurt Naturel ongezoet is romig en heeft een lichtzure smaak, perfect voor in je muesli, smoothies, als dip of voor bij koken of bakken.
  • Goed voor je darmflora: Oatgurt bevat miljoenen levende bacteriën die goed zijn voor je darmflora. Dit kan helpen bij een betere spijsvertering en een sterker immuunsysteem.
  • Vol met calcium, jodium, vitamine D en vitamine B12: Oatgurt is een goede bron van calcium, jodium, vitamine D en vitamine B12, die belangrijk zijn voor een goede gezondheid.
  • Verkrijgbaar in drie smaken: Oatgurt is verkrijgbaar in drie smaken: naturel ongezoet, vanille en bosbes. Zo is er voor ieder wat wils!

Ideaal plantaardig ontbijt

Oatgurt is een perfecte kickstart van je dag. Het is een gezonde en voedzame maaltijd die je energie geeft en je langer een vol gevoel geeft. Oatgurt is natuurlijk ook lekker op elk moment van de dag.

Oatly’s Oatgurt: Meer plantaardige keuze in de supermarkt

Met de nieuwe Oatgurt breidt Oatly haar assortiment plantaardige producten op basis van haver verder uit. Hiermee creëert Oatly meer keuze voor consumenten die geen dierlijke zuivel willen of kunnen consumeren.

Oatgurt is verkrijgbaar bij Albert Heijn

Oatgurt is verkrijgbaar in bakjes van 350 gram bij onder andere Albert Heijn. De kleurrijke verpakking is recyclebaar en heeft geen extra plastic deksel.

Probeer Oatgurt vandaag nog!

Ben je benieuwd naar de smaak van Oatgurt? Probeer het vandaag nog! Je zult versteld staan hoe lekker en gezond dit plantaardige yoghurt-alternatief is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *